søndag 5. april 2009

Jødiske Paul Wolfowitz sa vi trengte en katastrofe

- Jødene står bak finanskrisa

(Dagbladet) Kystpartiet-politiker med rasistisk nettside

En politiker i Kystpartiet kan knyttes til flere nettsider med rasistisk og høyreekstremt innhold.

Mannen stilte til valg for Kystpartiet ved forrige kommunevalg og sto også som kandidat på partiets liste til stortingsvalget i høst, skriver Dagsavisen.

På ett av nettstedene, som ble opprettet sommeren 2008, hylles den britiske holocaust-fornekteren David Irving, mens jøder får skylden for den globale finanskrisen.

Siden har også linker til Ku Klux Klan, samt andre jødefiendtlige og høyreekstreme nettsider.


I september 2000 skrev jødiske Paul Wolfowitz i PNAC-dokumentet at vi trengte en katastrofe. I mars 2005 ble han den tiende president av Verdensbanken. Tanken om at noen jøder står bak finanskrisen har ingenting med Ku Klux Klan å gjøre...

"Further, the process of transformation, even if it brings revolutionary change, is likely to be a long one, absent some catastrophic and catalysing event - like a new Pearl Harbor."

Wikipedia: Project for the New American Century

2 kommentarer:

  1. Kystpartipolitikeren hadde selvsagt rett i sitt utsagn og derfor måtte han fjernes. Ingen kan ha håp om å komme fram i politikken uten å være kosher-godkjent.

    SvarSlett
  2. Tore Tvedt er jøde. Vigrid sier at 11. september var en Sionist-operasjon. Eric Hufschmid, Mike Piper, Christopher Bollyn og Daryl Smith er jøder som later som de er "jødehatere" og de skylder på Sionister.

    Eric Hufschmid har sagt at Alex Jones er en "Zionist Crusader" eller en israelsk agent. Men det er en jødisk fleip. Alex Jones er en amerikansk jøde.

    SvarSlett