søndag 12. april 2009

Alle er født ateister

3. Mos. 18:19
Du skal ikke gå til en kvinne og ha samleie med henne når hun har menstruasjon og er uren. Du skal ikke ha samleie med din landsmanns kone og således gjøre deg uren.
29 For alle som gjør slike avskyelige gjerninger, alle som finner på slikt, skal utryddes av sitt folk.

4. Mos. 31:7
De [isrealittene] gikk til kamp mot Midjan, som Herren hadde befalt Moses, og drepte alle mennene der.
9 Israelittene førte Midjans kvinner og barn bort som fanger.
14 Moses var harm på befalingsmennene som kom tilbake fra felttoget...
15 Han sa til dem: «Har dere spart alle kvinnene?
16 Det var jo de som etter Bileams råd lokket israelittene til troløshet mot Herren
17 Nå skal dere slå i hjel alle smågutter og alle kvinner som har hatt samleie med menn.

1. Mos. 17:14 Dødsstraff for ikke å være omskåret
Men den mann som er uomskåret, som ikke har fått forhuden skåret bort, han skal utryddes av sitt folk; for han har brutt min pakt.

2. Mos. 31:14 Dødsstraff for å arbeide på helligdagen
Den som vanhelliger sabatten, må dø. Hver den som gjør noe arbeid på den, han skal utryddes av sitt folk.

3. Mos. 24:16 Dødsstraff for å gjøre narr av Herren
Og den som spotter Herrens navn, skal dø; hele menigheten skal steine ham. Enten han er innflytter eller født i landet skal han steines når han spotter Herrens navn.

3. Mos. 20:18 Dødsstraff for samleie under menstruasjonen
Den som ligger hos en kvinne som har menstruasjon, og har samleie med henne, han har avdekket hennes kilde, og hun har blottet sin blodkilde. De skal begge utryddes av sitt folk.

3. Mos. 20:13 Dødsstraff for homofili
Når en mann har omgang med en annen mann slik som en har omgang med en kvinne, har de begge gjort en avskyelig gjerning. De skal dø: det hviler blodskyld på dem.

4. Mos. 9:13 Dødsstraff for ikke å feire påske
Hvis en mann som er ren og ikke er på reise, lar være å holde påske, skal han utryddes av sitt folk, fordi han ikke bar fram offergave til Herren på høytiden. Den mannen må bøte for sin synd.

5. Mos. 22:23 Dødsstraff for voldtektsofre som ikke får ropt hjelp
Når en mann treffer en ung pike i byen, en som er jomfru og forlovet med en annen mann, og han har samleie med henne, skal dere føre begge to til byporten og steine dem i hjel, piken fordi hun ikke ropte om hjelp enda hun var i en by, og mannen fordi han krenket en annen manns kvinne.

3. Mos 20
Den som forbanner sin far eller sin mor, skal dø. Når en mann driver hor med en gift kvinne, skal de begge dø. Den som har samleie med sin fars kone, skal begge dø. Når en mann har samleie med sin svigerdatter, skal de begge dø. Når en mann tar en kvinne og hennes mor til kone,skal han og kvinnene brennes. En mann som har omgang med et dyr, skal dø, og dyret skal dere drepe. Når en kvinne går til et dyr og parer seg med det, skal du drepe både kvinnen og dyret. De skal dø. Når en mann gifter seg med sin søster, skal de utryddes for øynene på sine landsmenn. Du skal ikke ha samleie med din mors eller fars søster. Den som har samleie med sin farbrors kone skal dø barnløse.

3. Mos 26
Dere skal ikke lage dere avguder. For jeg er Herren deres Gud. Jeg sender villdyr mot dere. De skal røve barna deres, drepe feet og gjøre dere få i tallet, så veiene i landet blir øde. Jeg sender mot dere et sverd som hevner bruddet på pakten.
Flykter dere da til byene, sender jeg pest inn iblant dere, og dere skal falle i fiendehånd. Jeg vil bli vred og dere blir nødt til å spise kjøttet av deres sønner og døtre. Jeg ødelegger offerhaugene hos dere, og gjør ende på røkelsesaltrene og kaster likene av dere oppå deres motbydelige, livløse avguder. Jeg gjør deres byer til en ørken. Jeg gjør landet så øde at fiendene som bor der, blir forferdet. Men dere vil jeg spre blant folkeslagene, og med sverd i hånd vil jeg forfølge dere. Deres land skal bli en ødemark og byene en grushaug.

5. Mos 20
Når du drar ut i krig mot dine fiender og får øye på hester og vogner, en hær som er større enn din, da vær ikke redd dem. For Herren din Gud er med deg, han som førte deg opp fra Egypt. Før dere går til strid, skal presten tre fram og tale til hæren. «Hør, Israel!» skal han si til dem. «I dag går dere til strid mot deres fiender. Mist ikke motet, og vær ikke redde! Frykt ikke, og la dere ikke skremme av dem! For Herren deres Gud går med dere. Han vil kjempe for dere mot fiendene og gi dere seier.»

Når du rykker fram mot en by for å angripe den, skal du først tilby den fred. Hvis folket i byen tar imot fredstilbudet og åpner portene for deg, skal de alle gjøre tvangsarbeid for deg. Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. Men kvinnene, småbarna og husdyrene og alt annet bytte i byen kan du ta med deg. Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som Herren din Gud lar deg ta fra dine fiender.

Slik skal du gå fram i alle byene som ligger langt borte fra deg og ikke tilhører folkene her. Men i de byene som tilhører disse folkene og som Herren din Gud vil gi deg til eiendom, skal du ikke skåne en eneste skapning. Du skal bannlyse hetittene, amorittene, kanaaneerne, perisittene, hevittene og jebusittene, slik som Herren din Gud har befalt deg. Ellers kunne de lære dere å ta etter alle de avskyelige ting som de har gjort for sine guder, så dere synder mot Herren deres Gud.

Når du er i krig med en by og må beleire den i lang tid før du kan innta den, skal du ikke ødelegge trærne der ved å bruke øks på dem. Du kan spise av dem, men du må ikke hogge dem ned. Trærne på marken er da ikke mennesker, så du skulle angripe dem også. Men trær som du vet ikke bærer spiselig frukt, kan du ødelegge. Dem kan du hogge ned og bruke til å bygge bolverk mot den byen du er i krig med, til den faller.


Fredstilbud = "Bli min slave eller dø!"

Sånn skal du gå fram mot alle du ikke kjenner. Trollet har gitt deg eiendommene deres, så det er bare å kjøre på...

Første Mosebok (parodi: original)
Kapittel 1

Mandag morgen: Da sa Gud: «Det bli lys!» Og det ble lys. Gud så mye bedre når det var lyst og mente at lyset var godt. Men så ble det plutselig helt mørkt. Gud sa: «Her må vi ha et skille!» Og det ble et skille. Han kalte lyset dag, og mørket kalte han natt.

Ved 20.00-tiden hadde han fortsatt ikke lyst til å legge seg, så han lagde et skille til. Mørket fram til 23:00 kalte han kveld. Senere på kvelden sovnet Gud, og det ble morgen, første dag. Det vil si, den første dagen etter den som ble skapt dagen før.

Tirsdag: Det var bare vann overalt denne dagen. Gud tegnet derfor en strek, fra venstre til høyre, rett foran seg. Han kalte streken «Horisonten». På denne måten delte han vannet i to deler. Han kalte den øverste delen "himmel". Derfor har vi himmelen over oss. Da sa Gud: "Verden kunne fort sett litt anderledes ut hvis Jeg hadde gjort det motsatt :)". Han smilte. Og det ble kveld. Og det ble morgen, andre dag. Hvis du ikke teller med mandagen, vel å merke.

Onsdag: Hele denne dagen plantet Gud blomster og trær. Han smakte også på noen frukter. Han sa det var godt. Og det ble kveld, og det ble natt, og det ble morgen, tredje dag. Og da må dere huske at mandagen er å regne som dag nummer null.

Torsdag: Gud våknet før sola hadde stått opp og han sa: «Det skal bli lys på himmelhvelvingen. De skal skille mellom dag og natt». Gud tenkte: «Faen, gjorde jeg ikke dette tidligere i uken?» Så utpå ettermiddagen ble det igjen mørkt. For å forvirre leseren litt ga Herren mørket nå et nytt navn. Han kalte det lys. På denne måten skapte Gud de to store lysene. Og Gud så at det var godt. Og det ble kveld, og det ble morgen, fjerde dag.

Fredag: Gud sa: «Hokus pokus - filiokus!» Og Gud snakket fram de store sjødyrene og alt liv som det yrer og kryr av i vannet, hvert etter sitt slag, og alle dyr som har vinger til å fly med, hvert etter sitt slag. Og Gud så at det var godt. Han velsignet dem og sa til fiskene på hebraisk: «Dere skal være fruktbare og formere dere og fylle vannet i havet!» Og fiskene satte da igang med prosjektet, og det ble kveld, og det ble morgen, femte dag.

Lørdag: Gud sa: «Hokus pokus - filiokus! Jorden skal la alle slags levende skapninger gå fram, fe, kryp og ville dyr, hvert etter sitt slag.» Og da ble det ganske enkelt slik. Ved hjelp av sitt magiske og gjennomsiktige stemmebånd skravlet Gud fram alle slags ville dyr og alle slags fe og krypet på marken av alle slag. Og Gud så at det var godt.

Da sa Gud til broren sin: «Skal vi trylle fram noen som likner oss? Noen mennesker?» Da svarte broren til Gud: «Ja, la oss gjøre det!» Og dermed var dét gjort. Og Gud sa deretter til menneskene: «Se her, jeg gir dere alle planter som setter frø.» De svarte i kor: «Jo, Herre Gud, takk skal De ha!» Til dyrene sa Gud: «Og til alle dere dyr på jorden gir jeg alle grønne planter til føde.» Og noen hunder svarte: «Voff, voff!» Gud så på alt det han hadde gjort, og han syntes han hadde vært veldig flink. Gud sa: «Dette er det ikke mange som gjør etter meg!» Og det ble kveld, og det ble morgen, sjette dag.
...

Første Mosebok
Kapittel 2

Sånn skjedde det altså. På søndag var Gud ferdig med hele Melkeveien. Da var han så sliten at han sov hele dagen. Han kalte det en "rød dag".

Dette er fortellingen om himmelen og jorden da de ble skapt tidlig i forrige uke:

- Mennesket i Guds hage -

På den dagen Gud skapte jorden og himmelen, fantes det ikke en eneste busk på jorden, og ennå hadde ikke et grønt strå grodd fram. Den viktigste årsaken til dette var at Gud enda ikke hadde latt det regne på jorden, og det var heller ingen mennesker der til å dyrke den. Dette skyldes at han ikke skapte dem før nærmere helgen.

Men en av dagene sprang plutselig en vannkilde fram av jorden, og vannet hele marken. Så da så ikke Gud behov for å skru på regnet enda. Gud satte seg i vannkanten for å leke litt med leire. Han formet en mann med utovertiss. Gud blåste inn i nesa på'n for å se om han kunne få liv i mannen. Og det klarte selvsagt Gud. Mannen ble til en levende skapning...
- Bibelen


Alle barn er født ateister. Troen på troll og spøkelser er opplært av omgivelsene etter fødselen.

1 kommentar:

  1. Ja,helt enig.Alle er artister på sin måte.Noen klarer å lure folk,staten etc,andre kan dirke å ta.Men også de med artistens hellige mønster,som utnytter unger og gamle.Ja alle er artister.

    SvarSlett