fredag 17. april 2009

- Det der var en jævla flott side, må jeg si

I kommentarfeltet til en artikkel i Dagbladet kommenterer "Banan" denne siden:

Banan sa, 15.04.2009, kl 09.23:
Flott side du har laget der trond. Også den 2 minutter lange "9/11 WAS A JEEEW JOB!" filmen på forsiden var jo sinnsykt bra laga, og overbeviste meg helt om at det var jødenes skyld.. Og han jøden på slutten av filmen hvor dere i david letterman-stil har klippet ut ord og halve setninger så det liksom skal se ut som at han sier "jews want to smash things", "we're breaking down all nations and people".

Er dere seriøse eller? Klarer dere ikke å komme med noe bedre enn det?

Har søkt på youtube etter disse "onde jøder" filmene deres, og hver jævla video er fulle av photoshop manipulerte bilder av f.eks obama eller mcain foran klagemuren, med en koran under armen osv.. Er det ikke latterlig ræva bilder, så er det gjerne videosnutter klippet ut av all sammenheng, sånn at det liksom skal komme fram at jøder vil styre verden, drepe folk etc..

Seriøst, skal dette liksom overbevise meg om at jøder styrer verden og vil utslette alle som ikke er jøder? Blir kvalm av nazier som deg.. Kjenner noen som også tror på dette, de er hjernevaska, og sluker alt som står på vigrid eller norgespatrioten på høy kant, totalt ukritiske til hva de leser.. Har selv vært på de sidene og lest alt som står der, og de stakkars folka som har skrevet det er så blindet av sin egen skrudde virkelighetsoppfatning at det ikke er mulig..
Kom med noen litt mer saklige og bedre beviser enn alt det barnslige crappet dere spyr ut på youtube og nazi sidene deres.. jævla nazister.


Banan la ikke merke til at WTC 7 sank ned i bakken som om det plutselig sto midt på havet. Men han har sett noen bilder på nett med Obama foran klagemuren, og det var noe ræva greier... Skikkelig nazi-faenskap.

Jeg legger fram Banans kommentar på HegnarOnline forumet og Gjest kommenterer:

Innlegg av: Gjest (16.04.09 22:43)
Gullfisk har høyere intelligens enn de gjennomindoktrinerte jøde, Trond. Man ser hos dem et barns formuleringsevne og ordvalg. I tillegg har de en blokkering i hjernen som fornekter dem å tro på noe annet enn søte jødeløgner.

Svar til Banan:

Trond Halvorsen sa, 15.04.2009, kl 11.22:
WTC7 sank ned i bakken som om det plutselig sto midt på havet. Det er åpenbart og hevet over enhver tvil at jødiske Larry Silverstein rev ned byggene sine.

Du så kanskje listen over jødiske medieeiere? Der har du forklaringen på hvorfor vi opplever en massiv oppdekking av dette alvorlige massmordet i mediene.

Banan sa, 15.04.2009, kl 12.35:
At 9/11 var en inside job - godt mulig, at "jødene" står bak tviler jeg sterkt på. Uansett, mulig at 9/11 var en inside job, men vi som bare vet det vi vet utifra informasjon fra internettsider og youtube, kan ikke konkludere med noe som helst.

Og hva mener du målet til Larry Silverstein var med å rive ned sine bygninger? At han bare ville drepe mennesker? Åja, han er jo jøde, alt de ønsker er jo bare å ta livet av flest mulige ikke-jøder før de stryker med selv.. Pfft.. jeg synes heller teorien om at 9/11 var planlagt for å få folkets støtte for en invasjon av Afghanistan er langt mer spennende og logisk. Men igjen - jeg kan ikke vite hva som faktisk er reelt, det blir bare synsing. Jødeteorien deres ser jeg på som helt urealistisk og bare vås.

Problemet er at dere framstiller jødene som at alle og en er med på en konspirasjon mot resten av verden. Altså en konspirasjon som 500 millioner mennesker er med på. Tror du det hadde funket uten at de hadde vært avslørt med en gang eller? Er umulig å organisere en konspirasjon med en halv milliard mennesker med på laget, og fortsatt holde tett om det.

Om du er enig i at det ikke realistisk at 500 millioner jøder er med på konspirasjonen, så er det ikke jødene som et folkeslag du skal gå etter, men menneskene i seg selv som er ansvarlige for egne gjerninger. Allikevel er det jødene generelt dere er ute etter, og derfor er dere rasister.


Så det kan godt mulig ha vært en inside job, og Larry Silverstein kan godt ha revet ned byggene sine, men Banan tviler sterkt på at det faktum at Larry Silverstein er jøde har noe med saken å gjøre. Han har tenkt gjennom saken og føler at Silversteins motiv var å få folkets støtte til en invasjon av Afghanistan. Av en eller annen grunn så er det mer spennende.

Men, men, det er jo bare synsing, som om dette er noe man kan synse om i de fleste tilfeller: "Det er godt mulig at det er en inside job." Det er jo godt mulig at myndighetene i USA sprengte 3000 amerikanere i filler og lurte en hel verden til å tro at noen muslimer sto bak. Godt mulig...

Det er så enormt stor forskjell på "muslimer står bak" og "Bush står bak" at dette er ikke noe man kan vippe mellom. "Kanskje det var Bush, eller kanskje det var noen muslimer..."

Volksverhetzer på HegnarOnline Debattforum hadde tidligere deltatt i diskusjon om 11. september med meg og det var indikasjoner på at han var jøde. I januar 2009 gir han inntrykk av å være jødehater:

Jødesutrere får slettet tråder
Innlegg av: Volksverhetzer (06.01.09 16:47)
Jødesutrerne får nå slettet tråder hvor man begrunner hvorfor jøder er dritt.

Klarer man ikke argumentere er det best å få sensurert.

Innlegg av: Gjest (06.01.09 17:07)
Er mange jøder som jobber på HO!

Innlegg av: Volksverhetzer (06.01.09 17:10) Endret: 06.01.09 20:05
Nei, men de sitter vel å trykker på forbudsskiltet til høyre for deg på skjermen, inntil tråden blir slettet.

Jødene har lang traisjon for å sutre inntil de får viljen sin.

Det er et polsk ordtak som beskriver noe lignende.

Jøden hyler ut i smerte mens han slår deg.

Og så er "Jøder er noe dritt. versjon 2" tråden forsvunnet ned i det orwellske "memory hole".

Regelrett personhat og oppfording om drap på Mads Gilber derimot får stå.

Innlegg av: Gjest (06.01.09 19:02 )
Kan ting tyde på at HO-forumer er infiltrert av jøder??, da mener jeg blant de som legger inn svar og innlegg. Med så mange hatefulle uttalelser og nærmest drapsoppfordringer på de to norke legene som forsøker å redde liv, så kan det spørsmålet være legitimt.

Innlegg av: Volksverhetzer (06.01.09 19:30)
Selvfølgelig er det forumjøder her, men hvor mange vet jeg ikke.

Nå bryr jeg ikke meg noe særlig over at jødene oppfører seg slik, da den beste måten for å begynne å mislike jøder, er jødisk oppførsel.

Selv om jeg ikke er kommunist, og kunne tenkt meg å sette kommunister i leir, har jeg inget problem med å respektere de norske legene i Gaza.

Jøder der i mot ser ikke ut til å befinne seg mer på barnehagestadiet, hvor alle som kritiserer Israel er onde forrykkede mennesker.

En ny tråd:

Hvor mange anti-semitter skapte forumjødene i dag?
Innlegg av: Volksverhetzer (06.01.09 20:57)
Selv var det jødisk oppførsel som gjorde at jeg begynte å synes jøder er noe dritt, og slik som forumjødene har oppført seg i dag, regner jeg med at flere har blitt lei dem.

Jeg hadde skrevet mye om 11. september, Holocaust og månelandingen på Hegnar en periode. Volksverhetzer likte ikke at jeg skrev at Hitler var jøde:

Innlegg av: Volksverhetzer (16.01.09 21:15) Endret: 16.01.09 21:22
Kom deg tilbake på medisinen din.

Du er en skam for oss jødeforaktere.

I en tråd senere om Holocaust, som Volksverhetzer hadde startet, ble han forbannet på meg når jeg nok en gang la fram argumenter for at Hitler var jøde. Han ba meg pelle meg vekk fra tråden hans.

Ora et labora dukket opp og skrev mye om Holocaust. En Gjest kommenterer:

Innlegg av: Gjest (25.02.09 12:36)
Det er kun en jøde som kan produsere så mange egenberetninger av løgn som Ora gjør.

Dermed sier det seg selv at han er innsatt som skribent for å "balansere" og brannslukke avsløringene om jøderiet som er kommet på HO i den senere tid.

Det skulle ikke forundre meg om han er gjenoppstått av såpe og lampeskjermer :/

Ora et labora og Volksverhetzer kranglet om Holocaust over flere dager. Volksverhetzer var en typisk "Holocaust-fornekter" som argumenterte for at 6 millioner gassede jøder var en bløff. Ora var en typisk jøde som ikke var i tvil om at 6 millioner jøder ble gasset.

De kranglet så busta føyk og når støvet hadde lagt seg, så var Volksverhetzers konklusjon klar: Ora et labora var... KRISTEN!

Ser at sensuren går over stokk og stein her på HO nå..!
Innlegg av: Gjest (07.03.09 10:15)
Gamle tråder som har har hatt flere tusen treff slettes, tråder som har flere interessante innlegg og som har vært aktive siden 1 år slettes, blant annet ble tråden som behandlet Hadia Tajiks truing av journalister dagene etter Jens fylle tale
,slettet.

NÅ MÅ MODERATOR MODERERE SEG!

Innlegg av: Trondh (07.03.09 18:39)
Synes det var kjipt at de slettet tråden til jødiske ora et labora, der han og Volksverhetzer/Denierbud hadde en diskusjon om Holocaust. Synes det kom fram mye i den tråden :)

Mange store løgner vi har blitt fôret med...

Volksverhetzer har tidligere sutret over forumjødene her og ment de var noe dritt, åpenbart ikke i tvil om at det var noen jøder her.

Etter en lang diskusjon med Ora om Holocaust var konklusjonen til Volksverhetzer klar: Ora var... KRISTEN!

Helt utrolig.

Ursus = Volksverhetser

Innlegg av: Ursus (08.08.08 16:04 )
Som den seriøse konspirasjonsteoretikeren jeg er, beklemmes jeg av typer som David Itcke.

Strategien deres er å trekke frem viktige spørsmålstillinger, og så gir de svar som er så fordummende at en kan få fnatt.

Jeg har en mistanke om at denslags typer er lønnet av virkelige konspiratører for å dikreditere alle konspirasjonsteorier.

(Selv har jeg forøvrig et jødisk element i avstamningen og ser ut som en krysning mellom nordisk/nordic og jøde. Dette gjør av og til folk forvirrede med hensyn på hvor jeg stammer fra, noe jeg har mye moro med. Og jeg er IKKE omskåret.)


Innlegg av: Ursus (28.03.09 07:08 )
WTC ble revet ved sprengning

Alt tyder på at flyene som styrtet inn i WTC-tårnene ikke forårsaket kollapsen.

Sansynligvis var dette et attentat iverksatt av muslimske terrorister, men attentatet var ikke tilstrekkelig får å få tårnene og sidebygningen WT7 til å styrte. Følgende ting taler for dette:

Tårnene og særlig WT7 styrtet helt regelmessig og sank sammen som ved en kontrollert rivning ved sprengning. Skadene forårsaket ved at flyene styrtet inn i bygningen og den etterfølgende brannen kunne umulig være så symmetriske at dette kan skje.


TrondH:
LOL! Iverksatt av muslimer, og fullstendiggjort av Bush. Bush og muslimene konspirerte, altså. Latterlig teori fra Ursus. Men han bare tuller, jo


Innlegg av: Ursus (03.06.09 11:39 )
Osama Bin Laden skrøyt av at han ville ta WTC flere måneder i forveien.

Skryteriet hans gjengas tilogmed i dagsaviser som Dagbladet her i landet.

Alt tyder på at hans organisasjon sto bak attentatet. Men mye tyder på at kretser innenfoor hemmelige tjenester valgte ikke å stoppe han.

Og i tillegg ga de ettentatet et ekstra fysisk puff får å gjøre det så komplett som mulig.

Innlegg av: Trond.H (03.06.09 15:18 )
Osama Bin Laden skrøyt av at han ville ta WTC flere måneder i forveien.

Jada, jødegutt. Da var det sikkert han. Ingen som tror du mener det likevel. Alle her vet at du er en løgner. Du har jo sagt du er jøde, samtidig som du har vist det ganske klart.

Jeg har lagt fram dette før, men for en hjernedød jøde som deg kan det jo gjentas:

Osama bin Laden, 17/9-2001: I stress that I have not carried out this act, which appears to have been carried out by individuals with their own motivation. http://web.dailycamera.com/news/terror/sept01/17abin.html

Osama bin Laden, 28/9-2001: I have already said that I am not involved in the 11 September attacks in the United States. As a Muslim, I try my best to avoid telling a lie. I had no knowledge of these attacks, nor do I consider the killing of innocent women, children and other humans as an appreciable act. Islam strictly forbids causing harm to innocent women, children and other people. Such a practice is forbidden even in the course of a battle. It is the United States, which is perpetrating every maltreatment on women, children and common people. http://www.public-action.com/911/oblintrv.html

Alt tyder på at hans organisasjon sto bak attentatet.

I jødehuet ditt, ja. Du får prøve å overbevise vennene dine om det når du står i gasskammeret sammen med dem.

De bare: "Ja, ja, ja, selvfølgelig var det Osama! Det er jo det vi har prøvd å få fram nå i lang tid!"

Så hører vi gassen suse, og da er den løgnen utdødd.

ekstra fysisk puff

Når 6 milliarder mennesker sparker deg inn i gasskammeret skal du få kjenne hvordan et puff oppleves.

Du kan jo fortelle familien til de sprengte at Bush bare skulle gi det et ekstra puff.

"Puff, puff," kan du si mens du blåser litt løst, som for å demonstrere hvordan du og Bush ser på det hele.


Jeg skrev et innlegg på Club Conspiracy den 17/3, 25/3 og 12/4, og tråden hadde vært lest av ca 60 stykker før BlueAngel hadde noen spørsmål angående Holocaust. Utdrag:

BlueAngel:
Why are you addressing my question to your statement that the Holocaust never happened with a response about 911?


TrondH:
It's evidence that Jews are big and evil liars.

Out of all stories it's illegal in some countries not to believe the Holocaust story. A strong indication that the story is a lie.

Considering that Jewish Silverstein was the target and the perpetrator on 9/11, and that the whole world was tricked by the Jewish media into thinking that muslims had anything to do with it, the shrunken heads, lampshade and soap story becomes ridiculous.

Jews own the media. They've not been chased into those positions.

Click The Holocaust lie and watch the videos with the two ridiculous Jews who pretend to discuss the Holocaust.


BlueAngel:
You stated that the Holocaust was a lie.

I asked you to refute the facts and now you're talking about 911.

Stop deflecting.

Why do you believe that the Holocaust was a lie?

There are Jews who are living and lost loved ones during the Holocaust.

There are Jews who are living and survived concentration camps.

Your position is that they are all liars.

911 has absolutely nothing to do with the Holocaust other than Zionist Jews were probably involved in the destruction of the Twin Towers and the deaths of thousands just as they were involved in the Holocaust.

WHY DO YOU BELIEVE THE HOLOCAUST WAS LIE?

Explain your position without referencing 911.


TrondH:
"WHY DO YOU BELIEVE THE HOLOCAUST WAS LIE?"

I already told you. You're just pretending to be stupid. I'll bet you're a Jew...

Hitler dressed some prisoners up as Polish soldiers, placed them by the border and shot them dead. He claimed Poland had attacked and used that as an excuse to invade Poland.

False Flag Operation = Jewish Operation.

Hitler was a Jew.


BlueAngel:
Yes.

Hitler was a JEW.

At least you have one fact correct.

The rest of what you have written will be dismissed.

But, thank you anyway for your input.


TrondH:
"Yes. Hitler was a JEW."

Which, if possible, makes the Holocaust even less probable...

The well-known Holocaust "deniers"/doubters are Jews. Alex Jones, Christopher Bollyn, Eric Hufschmid, Mike Piper, Daryl Smith, Steven E. Jones, Jim Hoffman, Jim Fetzer and other "truthers" are Jews.

They take control of the truthing, mixing truth with lies.


BlueAngel:
Thanks for that reply.

I'll just file it under "G."

Sorry to inform you, but you don't make any sense.


TrondH:
No need to be sorry. I know you're just pretending to be dense...


BlueAngel:
Again.

Please explain to the FORUM in your own words why you believe the Holocaust was a lie.

Thanking you in advance.

And, as always,

In Peace,
BlueAngel


TrondH:
Out of all stories it's illegal in some countries not to believe the Holocaust story. A strong indication that the story is a lie.

Considering that Jewish Silverstein was the target and the perpetrator on 9/11, and that the whole world was tricked by the Jewish media into thinking that muslims had anything to do with it, the shrunken heads, lampshade and soap story becomes ridiculous.

9/11 was planned before the buildings were built. Jews are extremely evil. They're not persued. That's just one of the many lies from them.

And as you confirmed, Hitler was a Jew. Kinda weird that a Jew would hate Jews so much that he'd want to make lampshades out of them.

So, how did you know that Hitler was a Jew? Jews know that. I came to that conclusion after learning about his behavior, his false flag operation.


BlueAngel:
Please inform the forum as to which countries consider it illegal not to believe that the Holocaust occurred.

Either that, or stop posting here.


TrondH:
If you had clicked on the link that I gave you, you would have read this:

BERLIN -- Ernst Zundel, a white supremacist and longtime Canadian resident charged in Germany with inciting racial hatred, will go on trial on Nov. 8, a court said Friday.

German authorities accuse Zundel, who was deported from Canada in March, of decades of anti-Semitic activities, including repeated denials of the Holocaust - a crime in Germany - in documents and on the Internet.


But I'm pretty sure you're just pretending you didn't know this.


BlueAngel:
Provide the link.


TrondH:
I've already given you the link in a previous post
CTV.ca | Zundel faces German incitement trial on Nov. 8

You're just asking for this to give a false impression that you don't already know this.


BlueAngel:
This is from 2005.

Any clue as to his whereabouts?


TrondH:
No, I don't know.

Ernst Zündel has done extensive research into the theory that UFOs are really Nazi airships flying reconaissance missions from a secret base at or near the South Pole.
Holocaust denier Ernst Zündel's Flying Saucers Index


But he's obviously a Jew. This is Jewish idiocy.


BlueAngel:
I was unaware that it is a crime in Germany to denounce the Holocaust.

Thank you for bringing this to my attention.

In what other countries does this crime exist?

I will ask you again, however, why you believe that the Holocaust did not occur?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar