mandag 6. april 2009

Et jødisk spill

VG: «Mystisk offiser»: - Jeg jobbet ikke i forsvaret

Aftenposten: Lederen for Senter mot antisemittisme i Norge, Erez Uriely, er sitert i samme artikkel som Davis Weiss i Jerusalem Post. Uriely kjenner David Weiss, viser det seg. Han bekrefter at Weiss er ansatt i Forsvaret og gir oss telefonnummeret hans.

Skjult adresse og særskilt sikkerhetsklarering
- Jeg er ansatt i Forsvaret. Men av sikkerhetsmessige grunner kan jeg ikke opplyse hva jeg jobber med. Av samme årsak har jeg skjult telefonnummer og skjult adresse, sier Weiss til Aftenposten.no.

Dagbladet: - Jeg tror de [Forsvaret] bløffer. Jeg holder det fortsatt åpent hvorvidt David Weiss tjenestegjør i det norske Forsvaret, sier politisk redaktør Harald Stanghelle i Aftenposten til Dagbladet.no.

Dagbladet: I dag sporet Dagbladet opp 45-åringen som har utgitt seg for å være etterretningsoffiseren David Weiss. Dagbladet kjenner hans egentlige identitet, og har fått den bekreftet fra flere hold.

Da Dagbladet møtte han på kafe, viste 45-åringen frem et åpenbart uekte ID-kort der han framstod som David Weiss i den amerikanske elitestyrken Navy SEALs.

Aftenposten: - Jeg må også beklage overfor Aftenpostens redaktør Harald Stanghelle. Jeg ble helt svett da han gikk ut og sa at Forsvaret løy om meg. Det er virkelig ikke meningen å gjøre ham til en idiot. Alt jeg ønsket, var å fortelle Jerusalem Post at det finnes jøder i Norge som kjenner seg igjen i det de skriver om økende antisemittisme i Norge, sier han til Dagbladet.

Aftenposten har telefonnummeret til "Weiss" og fått bekreftet av Erez Uriely at han jobber i Forsvaret. Da er vi oppe i 2 jøder som lyver. Dagbladet har sporet ham opp og fått bekreftet hans identitet fra flere hold, uten at de nevner kilder eller hvordan de klarte å oppspore ham. Aftenposten går til Dagbladet for å fortelle at de tror Forsvaret bløffer. "Weiss" går til Dagbladet for å beklage overfor Aftenposten. Aftenposten har lest i Dagbladet at "Weiss" beklager overfor Aftenposten.

"Weiss" er visst ikke så flink til å lage falske ID-kort. Av en eller annen grunn så må han vise Dagbladet at han er en dårlig forfalsker. Han har jo ikke hatt behov for dette falske ID-kortet i denne sammenheng, ettersom han bare har oppgitt opplysninger om at han jobbet i det norske Forsvaret over telefon eller email. Ikke kan han få brukt det til noe særlig heller siden det ifølge Dagbladet er så åpenbart falskt.

Vi får et visst inntrykk av at jøder er noen stakkarslige løgnere og dårlige forfalskere.

Men altså, hele verden har blitt lurt av jøder til å tro at muslimer hadde noe med 11. september å gjøre, enda det så åpenbart er at Larry Silverstein rev ned byggene sine med eksplosiver.

Dagbladet: Dagbladet har vist en bekjent av 45-åringen et bilde av mannen som kaller seg "David Weiss".

- Jeg kjenner ham igjen. 45-åringen og "Weiss" er samme person, sier han til Dagbladet.

Dagbladet har fått tak i et bilde av "Weiss" (før de møtte ham?) og funnet ut hvem han kjenner og oppsøkt en av disse, vist ham bildet, og den bekjente kommenterte, "Ja, jeg kjenner ham igjen. Det er han som har drevet og løyet i avisene i det siste..." ?

Semitter er en fellesbetegnelse på flere folkegrupper som fra omkring år 3000 før Kristus har dominert Midtøsten. Betegnelsen brukes først og fremst om folk som taler, eller har talt, semittisk språk.

Arabere er semitter og ikke alle jøder er det. Jøder misbruker ordet "antisemitt", vel vitende om ordets rette betydning.

Intervju med Herman Rosenblat
Fra 3:31: "Our interview was frequently interrupted..."

Som om de ikke klarer å klippe bort dette. Hele intervjuet er arrangert og reporteren spiller "avbrutt". Den kvinnelige jødiske reporteren later som hun ikke stoler på Rosenblats intensjoner. De later som de avslører bløffer. Men Rosenblat har ikke vært i noen konsentrasjonsleir i det hele tatt. Og det vet alle deltagerne i dette showet.

Fra et forum:

Jewish Student Admits Faking Hate Crime


TrondH:
Considering that George Bush, John Kerry and Ron Paul are all Jews pretending to be political enemies, that Jewish Silverstein was the target and the perpetrator on 9/11, that all the Jewish media are covering it up, that all the Jews of the world are covering up that Holocaust is a total hoax, that the Jews are laughing at us for believing it, this news story can be considered to be a set-up. It's propaganda.

It strengthens the Holocaust lie and give the impression that Jews have strong feelings connected to this.

Lasher:
This is just another in a long line of Jewish-perpetrated hoaxes designed to cause sympathy for the Jews and hatred for their detractors, by creating these false-flag incidents. Typical kike perfidy.

4 kommentarer:

  1. En norsk løgner-jøde til har vi i Bjørn Benkow, som forfalsket avisartikler (store, internasjonale sådanne) og solgte dem til en rekke norske og utenlandske medier. De fyller godt opp ryktet sitt, må jeg si.

    SvarSlett
  2. En minoritetsgutt6. april 2009 kl. 08:56

    nå skal man passe seg for å hevde at jøder generelt lyver, men jeg har en oppfatning av at et folk er som et menneske. Dersom det har blitt nok slått, mishandlet og forfulgt, vil det etter en stund bli ødelagt. Jødene har overlevd flere hundre år med mishandling og har lært seg endel overlevelsesstrategier som ikke alltid er like heldige.

    "Problemet" er at jødene også har hatt mye sympati etter 2. verdenskrig, og når da enkelte har misbrukt dette, blandet inn løgn og manipulert, har det vært med å opprettholde anti-semittiske holdninger. Jøder og andre minoriteter (f.eks. muslimer) som er i media eller som har offentlige verv har et ekstra ansvar for å ikke bygge opp under fordommer som er ute i samfunnet.

    SvarSlett
  3. alt dette jødehat snakket so vi har i Norge er jo helt ut av proposjoner.
    De aller aller fleste har da ingen problemer med jøder eller gjør forskjell.. Det er vel flere som ikke liker muslimer....Det er nå en gang slik at ikke alle liker alle , og en liten prosent av befolkninger hater jøder, eller muslimer eller asiater, stort sett de som ikke ligner på dem selv.... De må gå ann å være dypt uenig Israles Politikk og maktbruk uten å bli klasifisert som jødehater..... synes det å blåse opp "jødehat taktikken" ikke virker så bra , jeg blir bare provosert av det...

    /ola

    SvarSlett
  4. Hei.
    Bra at du tar opp dette.
    Tror nok at de fleste jøder lever i en fantasiverden.

    SvarSlett