torsdag 23. april 2009

Det kan hende at det var lite hold i mistanken

(VG) - PST har avdekket terrorplaner i Norge
Nyheten om PST-aksjonene kommer samme dag som regjeringen vil bevilge mer penger til kampen mot terror. I revidert nasjonalbudsjett vil de gi 25 millioner ekstra til PST.


Det var vel sikkert ikke tilfeldig. Litt spekulativt...

(Dagbladet) Jørn Holme: - Vi har faktisk suksesshistorier på alle områder vi jobber med. Noen vil jeg nok kunne fortelle deg om noen måneder eller år, andre vil jeg kanskje aldri kunne fortelle om, sier han.


Flink til å skryte av seg selv er han ihvertfall...

- Jeg kan si med hånden på hjertet at vi i flere saker har sendt personer ut av riket som var i ferd med å gjøre noe som kunne bli alvorlig.

Må han ha hånden på hjertet for at vi skal være sikre på at han er ærlig?

Selv om det ikke ble avdekket at noen var iferd med å planlegge terrorisme mot navngitte mål, var kommunikasjonen mellom de mistenkte på et nivå som gjorde at den norske sikkerhetstjensten mente den måtte gjøre mer aktive tiltak. Da tjenestemenn fra PST kom på døra, var det en stor overraskelse for de fleste av de mistenkte.

Det ble ikke avdekket noe, men de ble overrasket...

(VG) VG er kjent med at flere av de 25 mennene skal ha tilknytning til en moské på Grønland i Oslo der en tidligere Taliban-minister (49) har vært aktiv.

Aminullah er en svært innflytelsesrik person i de pakistansk-afghanske grenseområdene, og han er kjent som al-Qaida sympatisør som tidligere pleide nær kontakt med Osama bin Laden.

TV2Nyhetene - Riks24


(Dagbladet - Riks24) Politiets sikkerhetstjeneste (PST) har samarbeidet med den tidligere talibanministeren som skal ha stått bak et terroristmiljø i Oslo.

- Etter det som skjedde 11. september 2001, var det naturlig for oss å snakke med ham. En slik person er en person det er naturlig for PST å ta kontakt med, sier informasjonsrådgiver Martin Bernsen i PST til NTB.

- Det var bakgrunnen hans som gjorde at vi tok kontakt med ham. Han er ikke noen kilde for oss lenger nå. Det har han ikke vært på lang tid, sier Bernsen.

(Han bablet bare vås, så det var ikke noe å bry seg om...)


(Aftenposten) Opplysningene PST skaffet til veie, ga grunn til å mistenke en gruppe personer bosatt i Norge for å ville gjennomføre et snarlig terrorangrep i et annet land i fjor.

Da PST fikk høre at personene planla å reise ut av landet, tok man kontakt med en samarbeidende tjeneste i utlandet, trolig fra USA eller Storbritannia. Denne kontakten medførte trolig at angrepet ble avverget. Aftenposten kjenner i hvert fall til at det ikke fant sted slik PST fryktet.

PST fryktet at myndighetene ville gå hardt til verks mot mistenkte personer og deres familier, selv dersom det skulle vise seg å være lite hold i mistanken.

De mistenkte personer ble, så langt Aftenposten erfarer, heller ikke pågrepet og kan ha vendt tilbake til Norge.

Hugubakken vil ikke bekrefte at opplysningene fra PST i den aktuelle saken faktisk førte til at man fikk stoppet et terrorangrep.

–Det var på ingen måte klart hva som skulle skje, hevder han.


PST hadde overvåket de mistenkte, hatt opplysninger om et mulig snarlig terrorangrep og fått høre at de skulle reise ut av landet. Hva som skjedde med de mistenkte videre er det ingen som vet. Det kan hende at de flyttet tilbake til Norge...

Det kan hende at det ikke var noe hold i mistanken, men Dagbladet har slått fast i sin overskrift: - Terrorplaner avslørt i Norge.

Det kan hende at det ligger litt skremselspropaganda i dette...

I 2006 sa Jørn Holme på TV2 at andre og tredje generasjons innvandrere var tikkende bomber som sto i kø for å... Han fullførte ikke setningen, men det er bare "eksplodere" som passer inn. Han sa også at han allerede kunne merke problemet. Så da jeg regner jeg med at han flere netter har våknet av eksploderende innvandrere utenfor boligen sin. Denne overdrevne skremselspropagandaen oppfatter jeg som jødisk. Jørn Holme vet nok at Larry Silverstein rev ned byggene sine 11. september.

(VG) Han mente det ikke er asylsøkere som representerer den største faren, selv om man ikke kan utelukke enkelte «tikkende bomber» blant dem.

Ringte før terrorangrep
(TV2 01.02.06) To dager før terrorangrepet i Arbil, fanget Säpo opp denne telefonsamtalen mellom terrordømte Abulla i Sverige, og en person i Norge. Personen i Norge er her kalt «C». Tredjepersonen, her «A», er den samme som er omtalt i notatet nevnt over.

Det er Abulla som ringer:

Abulla: Kjære bror, hvor har «A» sendt pengene, lånet?

C: Jeg skal spørre ham. Ett øyeblikk ¿ Han (A) sier at mannen ikke har svart ennå. Han (A) skal ringe deg, OK?

Abulla: Bra. Han får skynde seg ettersom høytiden er om to dager, og du vet, det er ikke bare for en person.

C: Ok. Hør, «Abulla», vi venter på deg på lørdag, OK? Med din gjest også. OK?

A: Med Guds vilje, ja ¿


Abulla ringer to dager før "høytiden" og spør hvor A har sendt pengene? Og det er ingen som vet? Er det ingen som vet hvor A hadde planlagt å sende pengene heller?

"det er ikke bare for en person"

Er Abulla redd for at "høytiden" ikke skal bli noe av og må minne dem på at det ikke bare er for en person for å få dem til å skynde seg? Til tross for at Säpo avlyttet denne telefonsamtalen, så klarte de ikke å forhindre "høytiden". Regnet de kanskje med at det ville gå i vasken siden ingen visste om pengene var sendt, eller hvor de var sendt, hvis de var sendt? Selveste Mannen (E) var jo tyst...

"Med Guds vilje"

Var de kristne, tro?

Faksimilen til høyre stammer fra et avhør, og viser at norsk og svensk sikkerhetspoliti blant annet gransket terrorfinansiering fra Norge og Sverige til Irak under opprullingen av en svensk terrorcelle, skriver TV2.

TV2 har hemmelighetsstemplet papirer og har sensurert bort hvordan "terroristen" mistet pengene?

PST-sjef Jørn Holme sier i en generell kommentar at det ikke har noen hensikt å straffe jihadister fordi straff ikke virker på selvmordsbombere.

Jihadister er lik selvmordsbombere og Holme har ikke tenkt til å ta tak i dem. Det er ingen vits å snakke med dem engang. De gidder ikke å bry seg uansett...

Så vær forsiktig.

- En jøde har opprettet We Are Change Norway
- Lampeskjerm og såpehistorien er en bløff
- En jøde utgir seg for å være utlending på SOL


USA skøyt mot øst i håp om å treffe Laden


(The Michigan Daily) Bin Laden has been indicted by the United States for the 1998 bombings of the U.S. embassies in Kenya and Tanzania. Days after the bombings, the United States fired dozens of Tomahawk cruise missiles on eastern Afghanistan in an attempt to kill him.

Men det var visst ikke der han var...


Professor kan ha funnet Laden i Pakistan


(TV2Nyhetene.no) En amerikansk professor i geografi hevder han har funnet verdens mest ettersøkte terrorist, Osama bin Laden, og det ved bruk av svært uvanlige metoder.

En matematisk metode for å lokalisere utrydningstruede dyr, kan også brukes til å finne et menneske, mener professoren fra California. Ved å benytte seg av denne metoden og satellittbilder, har han pekt ut tre mulige hus i nordvest Pakistan hvor bin Laden kan oppholde seg, ifølge den britiske avisa Telegraph.

Professoren skal blant annet også ha faktorisert inn Osama bin Ladens kroppsstørrelse, behovet hans for elektrisitet og ekstra plass for livvakter.


Professorens påstand om at han har funnet Laden på bakgrunn av kroppsstørrelse, behov for elektrisitet og ekstra plass er latterlig. På bakgrunn av dette antar jeg at professoren er jødisk. Enkelte jødiske professorer har rare ting for seg. Professor Morgan Reynolds har noen teorier:

- The criminals used considerable psy-op “magic.”...
- No aluminum airliner could crash into the towers...
- Yet many witnesses swear they saw such a magic act that morning...
- These witnesses were lying or deluded...
- The military may have cloaking or stealth technology...
- Flexible liquid crystal display screens on the aircraft itself...
- Making the plane invisible to those on the ground...


Osama bin Laden benektet operasjonen


Osama bin Laden, 17/9-2001:
"I stress that I have not carried out this act, which appears to have been carried out by individuals with their own motivation."
web.dailycamera.com (slettet, men lagret. Også nevnt på FOX News)

Osama bin Laden, 28/9-2001:
"I have already said that I am not involved in the 11 September attacks in the United States. As a Muslim, I try my best to avoid telling a lie. I had no knowledge of these attacks, nor do I consider the killing of innocent women, children and other humans as an appreciable act. Islam strictly forbids causing harm to innocent women, children and other people. Such a practice is forbidden even in the course of a battle. It is the United States, which is perpetrating every maltreatment on women, children and common people."
public-action

FBI-Laden, 13/12-2001:
"We calculated in advance the number of casualties from the enemy, who would be killed based on the position of the tower. We calculated that the floors that would be hit would be three or four floors. I was the most optimistic of them all."

"Due to my experience in this field, I was thinking that the fire from the gas in the plane would melt the iron structure of the building and collapse the area where the plane hit and all the floors above it only. This is all that we had hoped for."

npr

Den siste Laden var på en videokassett som tilfeldigvis ble funnet av FBI i Afghanistan. Denne Laden visste hvor mange som jobbet i de øverste etasjene på det aktuelle tidspunktet. Han hadde regnet ut antall drepte på forhånd. Pga hans erfaring innen mirakler og fordi han hadde lest litt fra det offisielle manuskriptet før det ble utgitt, så tenkte han at bensinbrann ville brått smelte stålet i alle de øverste etasjene og få de til å forsvinne.

Men Ladens erfaring var ikke god nok, han burde ha lest hele manuskriptet, og hans forhåndskalkuleringer var bortkastet tid.

Et av bevisene til Bush var et pass som hadde falt ut av lommen til den ene kapreren rett før han krasjet inn i WTC. Passet havnet like ved.

Men dette falske beviset og alle de andre kan bare kastes i søpla. En pakistaner har innrømmet det hele:


Pakistaner innrømmer å ha revet ned byggene til Silverstein


- Beklager at jeg drepte barn. Jeg skulle bare drepe de over 18. Jeg trekker tilbake alle eksplosivene.

(VG Nett) Pakistaneren Khalid Sheikh Mohammed skal ha tilstått at det var han som rev ned byggene til Larry Silverstein i USA 11. september 2001.


- Jeg gjorde det!



Obama As A Muslim Extremist - CNN Counters FOX Lies

Obama warns Pakistan on al-Qaeda
(BBC) US presidential candidate Barack Obama has said he would use military force if necessary against al-Qaeda in Pakistan even without Pakistan's consent.

FOX jødene sier at Obama er en muslim.
CNN jødene hevder FOX jødene lyver/tar feil.
Barack Obama sier Al-Qaida er i Pakistan.

Jødisk løgn og fanteri!


7. juli 2005 hadde de terrorøvelse samtidig som det "virkelige" terrorangrepet


Av alle timer på en dag, dager i et år, busser, tog, flyplasser, etc., så hadde de terrorøvelse med bomber på de eksakt samme steder og samme tidspunkt som det "virkelige" angrepet.

NORAD had drills of jets as weapons
(USA TODAY) 18. april 2004
WASHINGTON — In the two years before the Sept. 11 attacks, the North American Aerospace Defense Command conducted exercises simulating what the White House says was unimaginable at the time: hijacked airliners used as weapons to crash into targets and cause mass casualties.

One of the imagined targets was the World Trade Center. In another exercise, jets performed a mock shootdown over the Atlantic Ocean of a jet supposedly laden with chemical poisons headed toward a target in the United States. In a third scenario, the target was the Pentagon — but that drill was not run after Defense officials said it was unrealistic, NORAD and Defense officials say. (Sitat slutt)

Så NORAD hadde en terrorøvelse med et utenkelige scenario? Når man har en terrorøvelse med et scenario så er det vel nettopp fordi de tenker seg den muligheten. Men det er kanskje litt mistenkelig å ha tenkt seg omtrent akkurat det samme som (liksom) skjedde, så det er vel best å si at det var utenkelig.

Contingency planning Pentagon MASCAL exercise
(dcmilitary.com) 3. november 2000
The fire and smoke from the downed passenger aircraft billows from the Pentagon courtyard. Defense Protective Services Police seal the crash sight. Army medics, nurses and doctors scramble to organize aid. An Arlington Fire Department chief dispatches his equipment to the affected areas.

Don Abbott, of Command Emergency Response Training, walks over to the Pentagon and extinguishes the flames. The Pentagon was a model and the "plane crash" was a simulated one.

Agency planned exercise on Sept. 11 built around a plane crashing into a building
(Boston.com) 11. september 2002
WASHINGTON — In what the government describes as a bizarre coincidence, one U.S. intelligence agency was planning an exercise last Sept. 11 in which an errant aircraft would crash into one of its buildings. But the cause wasn't terrorism -- it was to be a simulated accident.

5 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU

    Hva sier du til dette da? hvordan ro seg vekk fra fakta?

    SvarSlett
  2. "Hva sier du til dette da?"

    Moralen her var vel at de kristne må bli like smarte som muslimene og få flere barn, for å unngå å bli utryddet?

    Men jeg tror det blir færre religiøse i frmtiden.

    Når mange nok blir klar over at det er våre egne ledere som står bak 11. september og at de er jøder, og at de står bak mange store løgner, så vil vi få en verdensomspennende revolusjon som vil ha mange positive følger. Mindre krig og mindre frykt.

    Islam og kristendommen er to jødiske religioner. Abraham var jøde.

    SvarSlett
  3. Stående applaus! Eksemplarisk! PST har gjort en bra jobb her. Norge må sette hardt mot hardt. Neste skritt bør bli å inndra statsborgerskap og innføre prøvetid for nye landsmenn. Sett hardt mot hardt! Det er det eneste som fungerer.

    A.

    SvarSlett
  4. PST bekrefter mine påstander om terrorbildet i Europa! I fjor ble en rapport om terrortrussel på Europeiske jord frigitt av engelske MI5, engelsk presse trykte summariet av den. Dagbladet prøvde å oversette essensen i artikkelen fra den engelske pressen, men de hadde ikke fått med hovedpoenget; at det var en reel far for terroranslag mot Europeiske mål utført av muslimer. Dagbladet på nett - opprettet diskusjonslenke som sedvanlig oppsto mange kommentarer om islam og muslimene i Norge.
    Min påstand var at det var1.) fare på ferd i Norge 2)at det er muslimske ekstremister i norske moskeer blant annet på Grønland i Oslo 3) at det var planlagt terror mot norske mål av muslimer. 4) at det KUN var muslimske ekstremister som var/er noen reel trussel nå og i fremtiden mot norske mål..
    Innleggene mine var saklige det vil si ikke -sjikanøse av den stereotypien som preger debatten på db.no .
    Hovedlenken som oppsto ble lang og mange hev seg inn i diskusjonen, blant annet et par dagbladjournalister som påsto at jeg for med løgn og at jeg stigmatiserte muslimene i Norge.
    Enden på visen var at alle lenkene mine ble sensurert vekk fra dagbladet.
    Min påstand er fremdeles; Islam I Norge og Europa er og blir den politiske ideologien som utgjør den største fare for rikets - og Europas sikkerhet nå og i all overskuelig fremtid!

    Lisa

    SvarSlett
  5. "Enden på visen var at alle lenkene mine ble sensurert vekk fra dagbladet."

    Var det enden på løgnvisa di? Dagbladet vet godt at Silverstein rev ned byggene sine 11. september 2001. De later som de tror muslimske terrorister står bak.

    SvarSlett